Rundstykker, sveler og pizzasnurrer
Brød
- Frøtvedtkneip: Grov og fin sammalt hvete, fin sammalt rug og hvetemel.
- Frøbrød: Fin sammalt hvete, hvetemel, solsikkekjerner, linfrø og bløtede helkorn.
- Havrebrød: Havremel, havregryn, fin og grov sammalt hvetemel, hvetemel og sirup.
- Grovbrød: Grov og fin sammalt hvete, havregryn, grov sammalt rug og hvetemel.
- Loff: Hvetemel
- Dansk rug: Rugflak, linfrø, solsikkekjerner, grov sammalt rug, hvetemel og sirup.
- Julebakst: Selges i desember. Se egen side med bestillingsskjema.
Følgende brød bakes litt mer sporadisk og sesongbasert
- Nøttebrød – Speltmel, byggmel , fin og grov rug, grov hvete og valnøtter.
- Fint rugbrød – Grov sammalt rug og hvetemel
- Musli
- Surdeig
Søtbakst
- Scones - hvetemel, grov sammalt hvete, sitrus, smør, melk, hassel og valnøtt, rosiner
- Kanelsnurrer, kanelknuter, boller med og uten rosiner, skolebrød, mandelhorn, solskinnsboller
- Sveler
Glutenfritt
Vi har for mye melstøv i vårt bakeri slik at det ikke er forsvarlig å bake glutenfritt. Kommer du på besøk har vi frosne, ferdigkjøpte kaker å by på !
Blåbærmuffins, kanelsnurrer og makroner.
Kafémat
- Påsmurte baguetter med ost og skinke
- Husets hjemmebakte rundstykker med forskjellig pålegg
- Tomatfoccacia med fyll
- Varmt karbonadesmørbrød