Frøbrød
Frøbrød
Sveler
Rundstykker, sveler og pizzasnurrer
Loff
Loff

Brød

  • Frøtvedtkneip: Grov og fin sammalt hvete, fin sammalt rug og hvetemel.
  • Frøbrød: Fin sammalt hvete, hvetemel, solsikkekjerner, linfrø og bløtede helkorn.
  • Havrebrød: Havremel, havregryn, fin og grov sammalt hvetemel, hvetemel og sirup.
  • Grovbrød: Grov og fin sammalt hvete, havregryn, grov sammalt rug og hvetemel.
  • Loff: Hvetemel
  • Dansk rug: Rugflak, linfrø, solsikkekjerner, grov sammalt rug, hvetemel og sirup.
  • Julebakst: Selges i desember. Se egen side med bestillingsskjema.

Følgende brød bakes litt mer sporadisk og sesongbasert

  • Nøttebrød – Speltmel, byggmel , fin og grov rug, grov hvete og valnøtter.
  • Fint rugbrød – Grov sammalt rug og hvetemel
  • Musli
  • Surdeig

Søtbakst

  • Scones - hvetemel, grov sammalt hvete, sitrus, smør, melk, hassel og valnøtt, rosiner
  • Kanelsnurrer, kanelknuter, boller med og uten rosiner, skolebrød, mandelhorn, solskinnsboller
  • Sveler

Glutenfritt

Vi har for mye melstøv i vårt bakeri slik at det ikke er forsvarlig å bake glutenfritt. Kommer du på besøk har vi frosne, ferdigkjøpte kaker å by på ! Blåbærmuffins, kanelsnurrer og makroner.


Kafémat

  • Påsmurte baguetter med ost og skinke
  • Husets hjemmebakte rundstykker med forskjellig pålegg
  • Tomatfoccacia med fyll
  • Varmt karbonadesmørbrød